Felső menü > BRAVOGROUP > Bravogroup office

Bravogroup office

Bravogroup Office – minden, ami iroda. A Bravogroup Holding office üzletágát képviselő Bravogroup Office a dokumentumkezelés, a telekommunikáció és hálózatok, valamint az irodai és marketingkörnyezetben használt vizuálkommunikáció területen kínál megoldásokat. A Bravogroup Office megoldásaival vállalatát 4 fontos területen juttatja előnyökhöz!


A Bravogroup Office, a magyarországi infokommunikációs piac évtizedek óta meghatározó szereplőjének, a Bravogroup Holding csoportnak a tagja. A vállalatcsoport portfolióját három nagy üzletág jellemzi: Office – minden, ami iroda; Mobile – mobilkommunikációs megoldások; IT – számítástechnikai megoldások.

Túlzások nélkül állíthatjuk, hogy az Office üzletágat képviselő Bravogroup Office megoldás kínálatában minden megtalálható, amire napjaink irodájának valóban szüksége van. Szolgáltatásainak széles körét 4 kulcsterületen foglalhatjuk össze: Document solution – Telecom solution – Network solution,valamint -Visual solution.

Az információkezelés felől megközelítve ez azt jelenti, hogy a Bravogroup Office megoldásokkal rendelkezik akkor is, ha az információ leírt formában, (dokumentumkezelési megoldások), közvetített, vagy kimondott formában, (telekommunikációs- és hálózati megoldások) de akár látványban megjelenített formában is létezik az Ön munkafolyamataiban (vizuálkommunikációs megoldások irodai és marketingkörnyezetben).

Ha csak arra koncentrálnánk, hogy mennyiféle szolgáltatást, megoldást képes nyújtani a Bravogroup Office, már akár az is meggyőző lehetne, de a szolgáltatások gazdagságánál van néhány fontosabb szempont is.

1. Költségek – mindenképpen az egyik legmeghatározóbb tényező a gazdasági vállalatok gondolkodásában, hiszen közvetlenül és egyértelműen befolyásolja sikerességüket. Ezért is fontos kiemelni, hogy a Bravogroup Office megoldásaival első helyen csökkentheti költségeit!

2. Hatékonyság – ha az első helyen említettük a költségeket, nem is lehet más a következő szempont, mint a hatékonyság, ami sok területen jelenthet nyereséget egy vállalat számára, többek között a költségek területén is.

A Bravogroup Office szakértői felmérik a vállalatánál alkalmazott rendszereket, folyamatokat és szakértői ajánlatukban többféle alternatív megoldásra tesznek javaslatot. A Bravogroup Office ezen megoldásai egyértelműen hatékonyabbá teszik a vállalata működését!

3. Környezettudatosság – Nem lehet eléggé hangsúlyozni, hogy egy stratégiai alapokon tervező vállalat számára a környezettudatosság alapvető szempont kell, hogy legyen. Hiszen ha „elfogy” a környezete, mert nem lesz már alkalmas a környezetünk emberi tevékenységekre, akkor nem lesz szükség már semmilyen vállalatra sem.

A Bravogroup Office megoldásai figyelembe veszik a környezettudatosság sürgető igényeit, és segítenek egy egészen más nézőpontból szemlélni a természet és a technika együttélésének lehetőségeit.


A Bravogroup Rendszerház Kft. adatkezelési tájékoztatója itt érhető el.


Amennyiben kérdése merül fel, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot:


Bravogroup Document Solution logó
Bravogroup Telecom Solution logó
Bravogroup Network Solution logó
Bravogroup Visual Solution logó