Felső menü > BRAVOGROUP > Hírlevél > Modern álomirodák

Modern álomirodák


Melyik irodában dolgoznál a legszívesebben?

Hinta egy irodában? Megbeszélést szervezni egy konyhába? Laptopon pötyögni egy szaunában? Kávézó egy bankfiókban? Igen, ez mind lehetséges, és itt, Budapesten.       Írja a Főváros.blog, cikkében.  A legújabb irodák egyszerűen nem vesznek tudomást a hagyományos, íróasztal és tárgyaló szabványról - és milyen jó, hogy két lábbal felrúgták a konvenciókat! Nézzünk néhányat ezek közül!

BP BSC


A BP Business Service Centre Kft. irodája a Soroksári úton található. Olyan tereket hoztak létre az irodán belül, amely lehetővé teszi a munkán kívüli interakciót is, mint a kreativitás mozgatóerejét. A cél, hogy a közösen szerzett élmények növeljék a dolgozók elégedettségét, összetartását.Deloitte

A Dózsa György úton, az Erick van Egeraat által tervezett irodaépületben bérelte ki a fenti képeken látható tereket a Deloitte könyvvizsgáló és üzleti tanácsadó cég. A berendezéshez a MádiLáncos Studio fiatal belsőépítészei adtak szakmai segítséget. A Deloitte bérleményének a felújítása öt szint munkaterületén történt, ahol az egyik szintet részben az ügyfelek fogadására rendezték be. Az átalakítás egyik fontos célja volt, hogy a korábban több szinten elhelyezkedő irodatereket két nagy egybefüggő szinten hozzák össze. Emellett az ügyféltér is nagyobb lett. Az irodatér alakításánál az egyik legfontosabb szempont az átlátható, világos irodaterek biztosítása volt, jobb kilátást biztosítva a Városligetre. Az alkalmazott színek a Deloitte brand színvilágából kerültek ki, azok árnyalatainak játékát kihasználva. A telítettebb színeket a mobíliák textiljein, pasztell változataikat viszont nagyobb felületeken, irodai falakon is alkalmazták. 

 

Google


Az Óbuda Gate irodaház ablakaiból remek a kilátás a Margitsziget és a Margit híd felé - ezt is kihasználta a Google magyar csapata irodája kialakításakor. Budapest a fürdők városa (is), így a fürdők és a vizisportok témáját választották az iroda berendezéséhez. A fürdők ilyesfajta változatossága miatt kapott helyet egy szauna és egy gőzfürdő, a vízilabda-aréna és strand mellett. Építkezésekből visszamaradott raklapokkal, építkezésekből visszamaradt anyagokkal is dolgoztak. A megújult irodában nagy hangsúlyt kapnak a nyomtatott tapéta felületek, amelyekhez a Gellért gőzfürdőnek szentelt tárgyalóban valódi burkolóanyagok fotóreprodukcióit, vagy a munkatérben múzeumi archívumból vett fotóeredetit használtak.

 Magnet Bank


A Balassi Bálint utcában 2015 novemberében nyitotta meg kapuit a különleges profilú, értékalapú és közösségépítő bank, a MagNet Bank. Nem akármilyen hely ez: fair trade biokávézó, civileket támogató közösségi pont és bankfiók egyben. A banki tanácsadó és az ügyfél között nincs pult és üveg, helyette barátságos környezetben, közös monitort nézve lehet ismerkedni a szolgáltatásokkal, az internetes bankolással, vagy éppen a legújabb ajánlatokkal. A sok szobai növény mellett az újrahasznosított bútorok, köztük az Emeco Coca Cola Navy székei - amelyek 2200 PET palack felhasználásával készültek -, az újrahasznosított világítótestek mind a bank öko gondolkodását mutatják. És mint a fenti képen látható, van egy remek kis gyereksarok is..
Skyscanner

Van az Astoriánál egy nagyon keskeny kis irodaház, csupa fém-üveg homlokzattal - ez a K6 irodaház, ahová a Skyscanner költözött. Az utazási információkkal foglalkozó, mobilalkalmazás fejlesztő cég az irodaház hat szintjéből ötöt bérel - az alsó hármat munkaszintként, a felső kettőt közösségi térként. A korábban minden szinten megtalálható teakonyhák funkcióját megváltoztatták, így jött létre a biciklitároló és a zen szoba is. A munkatársakkal közösen tervezett iroda négy téma körül forog: növények (zöldfalak, térelválasztó növények), geekség (pixel fal, nyomtatott áramkörre emlékeztető álmennyezet és bútorok), szuperhősök (a falakon, a tárgyalókban), és az örökség (az előző irodából áthozott fa, kreatív tér az előző iroda alapján, indusztriális lámpák). Az iroda gumipadlója nem csak a kopogó hangokat szüntette meg, de kutyabaráttá is tette az irodát. 


Amennyiben kérdése merül fel, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot:


Bravogroup Document Solution logó
Bravogroup Telecom Solution logó
Bravogroup Network Solution logó
Bravogroup Visual Solution logó