Felső menü > BRAVOGROUP > Hírlevél > Mobil kütyük

Mobil kütyük


Néhány elképesztő mobil kütyü és kiegészítő, amire mindig is vágytunk…

Néha olyan eszement dolgokat tudnak kitalálni újdonsült startupperek, de olykor még neves gyártók is, amiknek legtöbb esetben nincs is sok haszna, ám ha az alábbi listát megnézed, lehet, hogy sok tetszeni fog, sőt úgy érzed majd, hogy "na ez kell".

Írja a Napiapp.hu


1. Neurophone: appvezérlés agyhullámokkal


Az IBM, a Xerox és egy amerikai egyetem összefogott, hogy agyhullámokkal vezérelhető applikációkat hozzanak létre. Lehet, hogy a Samsung S15-ről már hiányozni fog az érintésvezérlés, helyette az agyunk szolgál bemenetként? (forrás: hvg)
2. Hydrogen Reactor: vízgőz a mobiltöltőből

Az amerikai Brunton cég olyan hidrogéncellás mobiltöltőt készített, mely töltéskor sziszeg és vízgőzt bocsát ki (párásít). Egy patronnal 8500 mAH teljesítményre képes, tehát egy iPhone akár 5x is megtölthető vele. (forrás: technet)


3. Mobiltöltés szélerőművel... Na de több százzal?


Az UT Arlington fejlesztői olyan eljárást dolgoztak ki, mellyel egy rizsszemnyi területen akár 10 aprócska szélerőmű is elhelyezhető. Így elég csak meglengetni a telefont, és a hátlapra szerelt "erőművek" máris töltik a mobilt. (forrás: technet)

 5. Wifis toll


Ezzel a tollal papírra is írhatsz, de azonnal megjelenik a számítógép, tablet kijelzőjén is. (forrás: szeretlekmagyarorszag)

 


6. Cicás, állatos jack dugó


Ez igazából már inkább csak a cukiság kategóriába tartozik, hiszen haszna nincs. (forrás: szeretlekmagyarorszag)
Amennyiben kérdése merül fel, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot:


Bravogroup Document Solution logó
Bravogroup Telecom Solution logó
Bravogroup Network Solution logó
Bravogroup Visual Solution logó