Felső menü > BRAVOGROUP > Hírlevél > Printerház nyomdai tevékenységeinek bemutatása

Printerház nyomdai tevékenységeinek bemutatása


 

 A Printerház Kft-vel, üzleti partnereink, elsősorban irodai nyomtató berendezések forgalmazása, szervizelése és alkatrész ellátása kapcsán kerültek kapcsolatba, pedig számos, kapcsolódó területen kínálunk megoldásokat a reklám, grafikai tervezés és nyomtatás területén.


Grafikai tervezés, nyomdai előkészítés


Minden cég életében kiemelten fontos szerepet kaphat az ügyfelekkel történő kommunikáció, mely során a kívánt üzenetet a cégre jellemző arculati elemekkel színesítve kell megformálni. Legyen névjegy, hírlevél, szórólap, meghívó, mappa, bemutatkozó brosúra, vagy átfogó termékkatalógus, megszokott vagy különleges reklám- termék, megvalósítjuk elképzelését. Munkánk során személyes konzultáció- ra, minta és makett gyártásra egyaránt van lehetőség.

 


Digitális és Ofszet nyomtatás


A tervezésen túl a gyártás már hazai pálya… Saját gépparkunk mellett a nyomdaipar minden szegmensét lefedő partneri kapcsolattal, a névjegy készítéstől az óriásplakát gyártásig partnerre talál bennünk!  A termékek elkészítése mellett a szállítás is szolgáltatásunk része.

 Egyedi papírméretek

Meglepő formák, játékosság, varázslat… Pedig ez is csak papír… Egyedi megjelenésre vágyna, valami szokatlant keres, amire még hosszú idő után is emlékezni fognak? Nem hétköznapi különlegességek, akár Önnek is!

 Minden, ami reklám

Molinó, roll-up, Pop-up pult, világító tábla, zászló és minden, amire egy kiállításon, vagy egy prezentáció során szüksége lehet!  Megszokott és egyedi ajándéktárgyak… Próbáljon ki minket!Installációk tervezése, építése

Az elmúlt évben közreműködésünkkel valósult meg a National Geographic és a FAO (Food and Agriculture Organization of the United Nations) közös szervezésű szabadtéri fotókiállítása (Future of Food– Az élelmezés jövője), melynek a Sza-badság tér adott otthont. A project teljes kivitelezését cégünk végezte. (szerkezet építés, világítás kiépítés, képek nyomtatása és kihelyezése, elektromos engedélyeztetés) Építhettünk beltéri, egyedi, többfunkciós promóciós installációt, ami hoszszabb ideig látta el feladatát, és olyan mobil installációt is, mely könnyen szétszerelhető és újra felépíthető.


Amin most is dolgozunk:


Megrendelőnk nemzetközi catering termékek gyártóinak hazai képviseletét látja el, egy közelgő kiállításra kért tőlünk terveket. Az első fázisban 3D látványtervet készítünk, később a konkrét design terveket már műszaki rajzzal és színhelyes képekkel egészítjük ki.

 


Ha további részleteket szeretne megtudni a fent leírt szolgáltatásokról kérjük, keressen bennünket, levélben vagy telefonon 06-30-398-1002, hogy egyeztethessük igényeiket és a lehetséges megoldást.


Amennyiben kérdése merül fel, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot:


Bravogroup Document Solution logó
Bravogroup Telecom Solution logó
Bravogroup Network Solution logó
Bravogroup Visual Solution logó