Felső menü > BRAVOGROUP > Karrier

Karrier


Miért dolgozz a Bravogroup csoportnál?

A Bravogroup csoport folyamatosan fejlődik, mindig nyitottak vagyunk a változásra, az új ötletekre, hogy a lehetőségeinket minél szélesebb körben meg tudjuk valósítani. Valamennyiünket egy közös cél vezérel: kiváló szolgáltatást nyújtani az ügyfeleinknek a lehető legszélesebb körben.

Meggyőződésünk, hogy sikerünk a munkavállalóink szaktudásán és fejlődésén alapul, ami a vállalati értékeink középpontjában áll. Folyamatos képzésekkel, komplex projektekben való részvétellel igyekszünk lehetőséget biztosítani a fejlődésre és a karrier beteljesítésére a kollégák számára.

Vállalatunk számtalan területen kínál különféle munkaköröket a jelentkezők számára, széles spektrumban nyújt lehetőséget a leendő kollégáknak. Az aktuálisan meghirdetett pályázatokon kívül a Bravogroup csoport várja a tehetséges junior és senior érdeklődők jelentkezését, folyamatosan fogadunk önéletrajzokat az alábbi email címre: oneletrajz@faboconsulting.hu.

 

Indítsd nálunk karrieredet, jelentkezz gyakornoknak!

Nagy hangsúlyt fektetünk a pályakezdők indulásának segítésére. Ehhez nyújt támogatást az évek óta sikeresen működő gyakornoki programunk. Gyakornokként vállalatunk napi életében sokféle területen kipróbálhatják magukat a junior kollégák, akik számára a sikeres próba után hosszú távon biztosítunk karrier lehetőséget. Magyarország számos kiemelkedő egyetemeiről (Corvinus, PSZF, BME, Óbudai Egyetem, stb.) fogadtunk az elmúlt években több diákot kötelező szakmai gyakorlatra is, elsősorban olyan területre, mint értékesítés, projektmenedzsment, back office, beszerzés, pénzügy és számvitel.

Büszkék vagyunk rá, hogy kollégáink nagy része évek óta a vállalat tagjai, és a belső munkatársi ajánlási rendszerünknek köszönhetően is sok új kolléga csatlakozik a Bravogrouphoz minden hónapban. Ha csatlakozol a vállalatunk valamelyik csapatához, egy stabil, nagy múltú cég áll majd mögötted, ahol családbarát környezetben tudod majd karrieredet elindítani és folyamatosan fejlődni. Ismerd meg kollégáink történetét, és küldd el pályázatodat Te is még ma!

 

Aktuális nyitott pozíciók:

Diszpécser / Szerviz koordinátor

Junior értékesítő / Hunter

Logisztikai adminisztrátor (6 órás)

Projektmenedzser

Projekttámogató gyakornok

Raktáros

Sales support gyakornok

Szervizadminisztrációs gyakornok

Ügyvezetői asszisztens


Amennyiben kérdése merül fel, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot:


Bravogroup Document Solution logó
Bravogroup Telecom Solution logó
Bravogroup Network Solution logó
Bravogroup Visual Solution logó