Felső menü > BRAVOGROUP > Minőség és környezet

Minőség és környezet

Talán elsőre furcsának tűnhet, hogy egymás mellé került ez a két kifejezés. Milyen kapcsolat lehet egy nagyvállalat minőség- és környezet politikája között?


Természetesen ezer szállal kapcsolódnak egymáshoz.

Hogyan gondolkodhat egy felelős vállalat minőségpolitikáról, ha azt elzártan kezeli attól, hogy minőségbiztosított szolgáltatásai, minőségi termékei milyen környezetben valósulnak meg, milyen hatásokkal vannak a környezetünk egyes szintjeire.

Hogyan gondolkodhat egy felelős vállalat környezetpolitikáról, ha azt különválasztja attól, hogy az általa nyújtott szolgáltatások, termékek milyen minőségi elvárások, milyen fenntartható minőségi sztenderdek szerint valósulnak meg.

Nem csak ezek a kérdések, gondolatok, de elsősorban stratégiai tervezésünk vezetett el arra, hogy megfogalmazzuk saját magunk és partnereink számára is, hogy mit gondolunk mi a minőségről és a környezetről.

Olyan alapelveket fektettünk le, melyek nem csak a hosszú távú sikeres működésünknek előfeltételei, de annak állandó minőségéről és fenntarthatóságáról is gondoskodnak.

Minőségpolitikánknak csak egy része, hogy a nemzetközileg is elismert minőségbiztosítási tanúsítványokkal minősíttettük szolgáltatásainkat. Ez manapság már alapelvárás egy komoly üzleti magatartást képviselő vállalatcsoporttól. Ha minőségpolitikáról beszélünk, ez alatt értjük azt a gondolkodásmódot is, ami szerint megoldásokat javasolunk megrendelőink, üzletfeleink részére. Javaslataink kidolgozásának alapelve, hogy olyan megoldásokat kínáljunk, melyek minden szempontból megfelelnek megrendelőink elvárásainak. Még azoknak az elvárásoknak is, amiket nem fogalmaznak meg, vagy nem is tudnak róla.

Környezetpolitikánk nem elégszik meg azzal, hogy odafigyelésre törekszik arra, hogy minél kevésbé károsítsa a környezetet. A lehetőségek és eszközök ma már biztosítottak arra, hogy egy vállalat, mely valóban tenni akar környezetéért, ne csak a környezet károsítását csökkentse, de alapvető folyamataiban találja meg azokat a lehetőségeket melyek által a környezet számára egyre kevésbé jelent terhet.

Így kapcsolódnak számos ponton egymáshoz a minőséggel és környezettel kapcsolatos elveink, elképzeléseink.

 

Ismerje meg minőségbiztosítási tanúsítványainkat!

Olvassa el cégünk minőségpolitikáját, környezetpolitikáját!

A Bravogroup Rendszerház Kft. adatkezelési tájékoztatója itt érhető el.


Amennyiben kérdése merül fel, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot:


Bravogroup Document Solution logó
Bravogroup Telecom Solution logó
Bravogroup Network Solution logó
Bravogroup Visual Solution logó