Felső menü > MEGOLDÁSAINK > Telekommunikáció

Telekommunikáció


Az, hogy egy irodában számtalan eszköz, megoldás található arra, hogyan tartsa a kapcsolatot ügyfeleivel, partnereivel ma már nem okoz meglepetést. Sőt, inkább természetesnek vesszük. De mi a helyzet, ha átlépjük az iroda küszöbét, vagy éppen az országhatárt? Rögtön a költségek ugrásszerű növekedésével, vagy pedig a kapcsolatok átmeneti felfüggesztésével kell számolnia?

A Bravogroup Office telekommunikációs megoldásokat nyújtó divíziója akár egyszerű kommunikációs feladatok, akár komplex rendszerek tervezésében, kiépítésében is megtalálja az Ön cégének leginkább megfelelő megoldáscsomagot.

De milyen szempontok a legmeghatározóbbak? Természetesen elsősorban a megoldások költségcsökkentő hatása, valamint a vállalat működési hatékonyságában elért növekedés.

Sorolhatnánk a Bravogroup Office telekommunikációs divíziójának megoldásait, kezdve az IP telefonok, VoIP megoldások, virtuális cégek, mobil mellékek nyújtotta előnyöktől, egészen a call és contact center és telekampány lehetőségekig, azonban mindez csupán a szolgáltatás paletta öncélú bemutatása lenne. Amitől valódi megoldás és igazi szolgáltatás lesz, amit nyújtunk Önnek, az a szakértői tevékenységünk.

Felmérjük cégének kommunikációs szokásait, igényeit, és ezzel kapcsolatos költségeit. Kielemezzük az így kapott adatokat, és egy olyan telekommunikációs-rendszer ajánlatot kínálunk Önnek, mely a korábban említett szempontok szerint számokban egyértelműen mérhető sikereket hoz Önnek.

A Bravogroup Office telekommunikációs megoldásainak is a szakértői tanácsadás az alapja, hiszen csak így tudunk olyan ajánlatot tenni üzletfeleink számára, melyek tényekre támaszkodnak.

Hibabejelentés szerződéses ügyfelek részére

Telefon: +36 1 469-6998
Telefon szerviz:


Általános információ, érdeklődés, ajánlatkérés

Telefon: +36 1 469-6293
Fax: +36 1 469-6224
E-mail:
telekom@bravogroupoffice.hu


Bravogroup Telecom Solution logó