Felső menü > SZOLGÁLTATÁSAINK > Dokumentumkezelés

Dokumentumkezelés

Szolgáltatásainkkal végig kísérjük a dokumentumok teljes életciklusát a keletkezéstől az archiválásáig, vagy megsemmisítésig. A dokumentum életének minden szakaszában képesek vagyunk a megfelelő szolgáltatás biztosítására.


Ott vagyunk a dokumentumok születésénél, hiszen létrejöttét is már nekünk köszönheti. Nyomtatási szolgáltatásainkkal cége méretétől függetlenül képesek vagyunk elképzeléseit megvalósítani. Legyen szó nyomtatásról, szkennelésről, fénymásolásról, vagy mindezekről egyszerre. MFP (multi function printer) készülékeink egyszerre nyújtják cégének mindazon szolgáltatásokat, melyek a dokumentumok létrehozásának és megosztásának alapfeltételei.

Szolgáltatásainkhoz szorosan kapcsolódik a Menedzselt Nyomtatási Szolgáltatások elnevezésű dokumentumkezelési megoldásunk, amely magában foglalja szerződéses kereteken belül a dokumentum-előállítási infrastruktúra felmérését, optimalizálását, üzemeltetését és menedzselését, amelynek révén kontrollált folyamattá és potenciális megtakarítási forrássá alakítható a dokumentum-előállítás.

A dokumentum előállítását követően a Bravogroup Office nagy hangsúlyt fektet az iratok teljes körű kezelésére, amellyel Ügyfelei üzleti folyamatait segíti, illetve lehetőség szerint optimalizálja. Szolgáltatásaink mind a fizikai, mind az elektronikus dokumentumkezelésre kiterjednek, és ezeket a folyamatokat szoftveres megoldásokkal is támogatjuk.

Szakmai csapatunk kiemelt figyelmet fordít az Ügyfelek működési mechanizmusainak megismerésére. A begyűjtött ismeretek alapján a rendelkezésre álló lehetőségek függvényében dokumentumkezelési tanácsadást és szakmai támogatást nyújtunk számukra, amely alapján folyamataik hatékonyabbá tehetőek.

Elsőrendű szempont, hogy a rövid, illetve középtávú szigetmegoldásokat mindenképpen elkerüljük.

A fizikai dokumentumkezelésen belül a fő tevékenységi kör az Ügyfelek megbízása alapján végzett papíralapú dokumentumtárolási tevékenység saját telephelyen, melyet jogszabályi megfeleltetés, valamint a megrendelő igényei alapján végzünk magasan képzett munkatársak szakértelmével. Igény szerint akár az iratkezelés teljes folyamatára kiterjedő szolgáltatásokat kínálunk, komplex szolgáltatást nyújtva, a szakértői tevékenységtől az iratanyag szállítása, rendezése, tárolása, selejtezése, megsemmisítésén keresztül a kihelyezett szakember biztosításáig.

Kiemelt hangsúlyt helyezünk a Megbízó dokumentumainak adatvédelmére, a tárolási biztonságon túl az adatok gyors feldolgozására, kereshetőségére, az Ügyfelek számára biztosított rugalmas, költséghatékony, személyre szabott szolgáltatás megvalósítására, az ISO 27001:2005, ISO 14001:2004 és ISO 9001:2008 szabványoknak megfelelően

További információk!

Az elektronikus dokumentumkezelés területén is a számos megoldást biztosít Ügyfelei számára Bravogroup Office. Gondolt már rá, hogy munkáját iratok keresgetése és küldözgetése nélkül végzi?! Szolgáltatásaink a hagyományos digitalizálásnál indulnak, indultak, amelyet több mint 15 éve végzünk Ügyfeleink számára. Mára már kiterjesztettük szolgáltatásainkat az elektronikus postabontásra, bejövő elektronikus számlafeldolgozásra, teljes körű kimenő számla menedzsmentre és közhiteles másolatkészítésre. Válogassa ki szolgáltatásainkból amire szüksége van, vagy rendeljen tőlünk komplex megoldásokat, biztos lehet benne, hogy elektronikus ügykezelését a legmagasabb biztonsági szint mellett végzi el szakmai csapatunk.

További információk!

A Bravogroup Office szoftveres megoldásokkal is támogatja a dokumentumkezelési feladatok professzionális kezelését. Legyen szó a beérkezett dokumentumok iktatásáról, vagy a dokumentum teljes életútjának követéséről. Megoldásainkkal elérhető a modern üzleti környezet, amely a papírmentes irodát támogatja, s hatékony keretek között működik.

Szoftveres megoldásaink az alábbi területekre terjed ki:

-          Iktatóprogramok

-          Dokumentumkezelő szoftverek

-          Elektronikus irattár

Telefon: +36 1 469-6200
Fax: +36 1 469-6205
info@ bravogroupoffice.hu
Amennyiben kérdése merül fel, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot.


Menedzselt nyomtatási szolgáltatások:

Telefon: +36 1 469-6278
Fax: +36 1 469-6205
E-mail: MPS@BravogroupOffice.hu

Üzleti megoldások:

Irattárolás, Digitalizálási szolgáltatások:
Telefon: +36 1 469-6998
Fax: +36 1 469-6298
E-mail: kesselbauer.barbara@ bravogroupoffice.hu
Elektronikus dokumentumkezelés:
Telefon: +36 1 469-6233
Fax: +36 1 469-6298
E-mail: KisVoros.Peter@ bravogroupoffice.hu
Dokumentumkezelési megoldások:
Telefon: +36 1 469-6965
Fax: +36 1 469-6205
E-mail: meszaros.benedek@ bravogroupoffice.huBravogroup Document Solution logó