Felső menü > SZOLGÁLTATÁSAINK > Telekommunikáció

Telekommunikáció

Ismerje meg telekommunikációs szolgáltatásainkat!


Telekommunikációs szolgáltatásaink

Szaktanácsadás - telekommunikációs szaktanácsadás

Cégünk alapvető szemlélete szerint minden szolgáltatásunk, minden ügyfelünkkel kötött szerződés alapja a tanácsadói magatartás, jelen esetben a telekommunikációs szaktanácsadás. Ügyfeleink azért keresnek meg minket, mert valamilyen formában egy probléma megoldására szeretnének választ kapni. Megismerve ezt a problémát, tapasztalataink és munkatársaink szaktudása alapján az adott helyzetre a leginkább megfelelő megoldást tudjuk javasolni, és igény szerint kivitelezni.

Értékesítés

Az értékesítési szolgáltatás esetében sem csupán eszközökben gondolkodunk, hanem a hozzánk forduló ügyfelek igényeinek teljes körű megoldásában. Így nem is eszközöket értékesítünk ügyfeleinknek, hanem rendszerbe szervezett megoldásokat. Megoldásaink így lefedik a felmerülő problémák, igények teljes körét, ráadásul a rendszermegoldások mindig együtt járnak a költséghatékonysággal és kedvező működtetési feltételekkel.

Kivitelezés

Természetesen az általunk összeállított rendszermegoldások kivitelezését is mi végezzük. Furcsa is lenne, ha ez nem szerepelne a szolgáltatási portfoliónkban. Szakmai tapasztalataink, és kiváló szaktudással rendelkező kollégáink révén az általunk megtervezett rendszer a kivitelezést, és üzembe helyezést követően valóban azt fogja tudni, amire mi megterveztük.

Oktatás

Az általunk kivitelezett és üzembe helyezett rendszerek akkor jelenthetnek megoldást, ha a megrendelő nem csak birtokolja azt, de használni is képes, sőt képességeinek maximumát kihasználni képes. Ennek biztosításához minden eszköz a rendelkezésünkre áll, hiszen munkatársaink birtokában vannak az ehhez szükséges tudásnak és azt képesek is megrendelőink részére átadni. Így képes lesz a megvásárolt megoldás teljes körű hatékony felhasználására.

Üzemeltetés

Ahhoz, hogy az üzembe helyezett rendszer hosszú távon képes legyen megoldást jelenteni cége igényeire teljes körű és magas szintű szervizszolgáltatást biztosítunk, és ezáltal természetesen a rendszer folyamatos működésének biztonságát is kínáljuk ügyfeleinknek.

Hibabejelentés szerződéses ügyfelek részére

Telefon: +36 1 469-6998
Telefon szerviz:


Általános információ, érdeklődés, ajánlatkérés

Telefon: +36 1 469-6293
Fax: +36 1 469-6224
E-mail:
telekom@bravogroupoffice.hu


Bravogroup Telecom Solution logó