Felső menü > TERMÉKEINK > 3D nyomtatók

3D nyomtatók

A 3D nyomtatók területén kínált megoldásaink széleskörű lehetőséget biztosítanak Ügyfeleink számára a tökéletes eszköz megtalálásához. Az egyszerű, oktatási célra hasznosítható berendezésektől, az összetettebb egészségügyi, vagy ipari tervezésre használható 3D nyomtatók egyaránt megtalálhatóak a kínálatunkban.


3D nyomtató kínálatunk:

  • Egyszerű FDM technológiával működő,
  • Professzionális SLA technológiájú, vagy
  • Multi funkciós 3D nyomtatókat (mely nyomtat, scannel és gravíroz) 
      egyaránt kínálunk Ügyfeleink számára.

A fentebb felsorolt eszközök vonatkozásában is számos eltérés lehet. Attól függően, hogy milyen speciális igénynek megfelelően keres nyomtatót, különböző tulajdonságú és árú berendezéseket kínálunk:


Általános felhasználás

Belépő szintű, modellező eszközök, melyek kiválóan alkalmazhatóak az oktatás világában, hobbitevékenységek végzésére, vagy otthoni felhasználásra is.

 

Ipari tervezés és gyártás - design

Speciálisabb, méretpontosabb, gyorsabb, igény szerint nagyobb eszközök, melyek kiválóak sorozatgyártásra kerülő termékek mesterdarabjainak elkészítésére, öntőforma létrehozására, formatervezésre, rendhagyó design megalkotására, vagy szinte bármire, amire éppen szüksége van. 

 

Egyedi ékszerkészítés

Valódi minőségi, pontos darabok készítése. Az egyedi ékszertervezés munkafolyamatának lecsökkentése könnyedén elérhető a technológiának köszönhetően. A tervező programok segítségével bármely bonyolult, részlet gazdag és finom alakzat elkészíthető. (Viaszveszejtéses eljárás során hasznosítható.)

 

Fogtechnika

 Az orál szkennerek elterjedésével a digitálisan létrehozott lenyomatok feldolgozását, fizikai manifesztációját teszi lehetővé a 3D nyomtatás. A gyártási hatékonyság megsokszorozásával, a munkafolyamatok párhuzamosításával jelentős termelési kapacitásnövekedés érhető el. Minimalizálható a kézi modellezés során esetlegesen keletkező hibák száma is. A fogtechnikában rendszeresített eszközök igen magas felbontással, és precizitással rendelkeznek, így az összetettebb minták nyomtatása sem okoz kihívást. Fúrósablonok, íny minták, sőt akár koronák, hidak és ideiglenes pótlások előállítása is lehetséges.

 

3D scannelés

A már meglévő modellek sokszorosításához, vagy azok átalakításához sokszor nélkülözhetetlen, hogy a kész formát scannelni tudjuk. Ehhez kínálunk többféle kézi-scannert, melyekkel már meglévő eszközökről/modellekről lehet pontos digitális képet előállítani, melyet akár rögtön, vagy szerkesztőprogrammal történő átalakítás után ki is tudunk nyomtatni.

 

Kopó- és kellékanyagok, tartozékok

Természetesen cégünk az üzemeltetés során felmerülő minden szükséges kellék ellátását is lehetővé teszi. Széles kínálatban nyújtunk a nyomtatáshoz szükséges kellékanyagokat (melyek színben és minőségben is eltérőek), a 3D nyomtatóhoz használható kiegészítő eszközöket, és az üzemeltetés során elhasználódott alkatrészek pótlását.

 

 

 

 

 

 

 Amennyiben kérdése merül fel, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot:


Bravogroup Document Solution logó
Bravogroup Telecom Solution logó
Bravogroup Network Solution logó
Bravogroup Visual Solution logó