Felső menü > TERMÉKEINK > Dokumentumkezelés

Dokumentumkezelés

Dokumentumkezelési megoldásainkat a legjobb minőséget garantáló gyártók termékeivel tudjuk teljessé tenni. Az alábbiakban megismerheti, hogy milyen termékkategóriákban gondolkodunk, amikor dokumentumkezelésről beszélünk.


Multifunkciós nyomtatók (Multifunction Printer)

A többfunkciós készülékek (nyomtató, lapolvasó, fax) sokoldalú szolgáltatása, könnyű és gazdaságos használata, és teljesítménye által képes az irodában dolgozók életét nem csak megkönnyíteni, de munkateljesítményüket is növelni.

 

Nyomtatók, nyomtatási megoldások

Cége nyomtatási igényeit kielégíthetik akár az egyszerű asztali készülékek, de lehet, hogy akár egy nyomdai szolgáltatás színvonalát is elérő megoldásra van szüksége. Egy biztos, ha minket választ, akkor igényeire a legmegfelelőbb megoldást jelentő terméket ajánljuk, a vezető világmárkák gyártóitól!

 

Szkennerek

Manapság már nélkülözhetetlen egy lapolvasó az irodai munka elvégzésében. Nem túlzás azt állítani, hogy a digitális iroda valahol itt kezdődik. Persze előfordulhat az is, hogy cégének egy egyszerű dokumentum digitalizálásánál többre van szüksége tevékenységéből adódóan. Ezek az igények sem jelenthetnek gondot, ha tőlünk kér szakmai tanácsot. Megismerve cége szükségleteit, a legjobb lehetőséget ajánljuk Önnek, nem csak a teljesítményt, de a költségeket és a környezeti szempontokat is mérlegelve.

 

Másolók

Irodai tevékenységét jellemezheti az az egyszerűség is, melyben a nyomtatás mellett inkább a másolás az a feladat, amelyre nagyobb hangsúly kerül. Így lehet, hogy érdemes egy olyan készülékkel felszerelkeznie, mely a másolásban a legerősebb.

 

Faxok

A multifunkciós készülékek megjelenésével akár az is gondolhattuk volna, hogy teljesen leáldozott a faxgépek ideje. Azonban az irodai munkafolyamatok és igények sokszínűsége biztosította azt, hogy a kiegészítő szolgáltatásokkal bővített, de alapvetően faxkészüléknek tervezett sokoldalú irodai eszközök megtalálják a helyüket a legmodernebb irodai környezetben is.

 

Szoftverek

A Bravogroup Office szoftveres megoldásokkal is támogatja a dokumentumkezelési feladatok professzionális kezelését. Legyen szó a beérkezett dokumentumok iktatásáról, vagy a dokumentum teljes életútjának követéséről. Megoldásainkkal elérhető a modern üzleti környezet, amely a papírmentes irodát támogatja, s hatékony keretek között működik.

 

Aktuális termékeinkről érdeklődjön kollégáinknál a megadott elérhetőségeken!

CANON

 

 

HP

 

Telefon: +36 1 469-6200
Fax: +36 1 469-6205
info@ bravogroupoffice.hu
Amennyiben kérdése merül fel, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot.


Menedzselt nyomtatási szolgáltatások:

Telefon: +36 1 469-6278
Fax: +36 1 469-6205
E-mail: MPS@BravogroupOffice.hu

Üzleti megoldások:

Irattárolás, Digitalizálási szolgáltatások:
Telefon: +36 1 469-6998
Fax: +36 1 469-6298
E-mail: kesselbauer.barbara@ bravogroupoffice.hu
Elektronikus dokumentumkezelés:
Telefon: +36 1 469-6233
Fax: +36 1 469-6298
E-mail: KisVoros.Peter@ bravogroupoffice.hu
Dokumentumkezelési megoldások:
Telefon: +36 1 469-6965
Fax: +36 1 469-6205
E-mail: meszaros.benedek@ bravogroupoffice.huBravogroup Document Solution logó