OKI

A Bravogroup Rendszerház Kft. és az OKI Systems (Magyarország) Kft. közel 10 éve sikeresen működik együtt, melynek során eredményesen szolgáltunk ki egyéni végfelhasználókat, és indultunk közbeszerzési pályázatokon. A kapcsolat sikerét mutatja az, is hogy cégünk évek óta az OKI partnerprogramjában kiemelt helyen szerepelnek, több egymást követő évben is Shinrai Project, vagyis kiemelt kategóriájú partnerek vagyunk.


Az OKI Printing Solutions – már 130 éve működő cég - főleg az üzleti ügyfelek nyomtatási és dokumentum-menedzselési igényeinek kielégítésére tervezett termékeket kínál. Ide tartoznak a mátrixnyomtatók, a fekete-fehér nyomtatók, a színes lézernyomtatók, valamint a multifunkciós készülékek és a faxok. Az OKI Printing Solutions évek óta élen jár az innovációban az A4-es es A3-as színes lapnyomtatók területén: digitális LED technológiájú színes nyomtatóival folyamatosan a piacvezetők között szerepel. A felhasználói igényekhez igazodva a nyomtatók mellett széles választékot kínál fekete-fehér és színes multifunkciós készülékekből is.

 

LED Technológia

Az 1962-ben kifejlesztett LED technológia csak az elmúlt években kezdett népszerűvé válni a világítás és a lapos tévék piacán, elsősorban egyenletes fényük és alacsony fogyasztásuk miatt. Kevésbé köztudott, hogy a technológiának a nyomtatásban már 20 éves hagyománya van. A LED nyomtatók ugyanis – a lézernyomtatókhoz képest – kevesebb mozgó alkatrészt tartalmaznak, ezért hosszabb élettartamúak, és azonos teljesítmény mellett átlag 35 százalékkal kisebbek. Esetükben kizártak a fénytörési, vagy időzítési problémák. A kisebb pontméretnek köszönhetően jobb a nyomtatási minőség, az egyenes papírvezetés révén pedig, vastagabb, nehezebb hordozóanyagok használatát is lehetővé teszik.

 

3 év garancia

Az iparágban elsőként jelentette be az OKI Printing Solutions, hogy a termékeire vállalt garanciát egységesen kiterjesztette 3 évre. Ennek igénybevétele egyetlen feltételhez kötött, hogy a vásárló 30 napon belül regisztrálja termeket.

 

Multifunkciós nyomtatók (Multifunction Printer)

Az OKI Printing Solutions színes, és fekete-fehér multifunkciós készülékei által a nyomtatási, szkennelési, másolási és faxolási szolgáltatásokat, és azoknak minden előnyét egy készülékbe integrálva élvezheti. Ezek a termékek nem csak könnyen kezelhetők, de a segítségükkel optimális helykihasználást érhet el az irodájában. Továbbá költségeit is csökkentheti azzal, hogy több különálló termék helyett csak egyet kell megvennie.

 

Színes nyomtatók

Az OKI Printing Solutions az irodai élethez nélkülözhetetlen szolgáltatást nyújtó színes nyomtatókkal rendelkezik. Ezek a készülékek a költségek alacsonyan tartása mellett biztosítják a ragyogó színű nyomtatást is. A nyomtatók széles skálája megoldást kínál az egyéni és kisvállalkozások igényeinek, valamint a nagy szervezetekben tevékenykedő kis- és nagy munkacsoportoknak egyaránt.

 

Fekete-fehér nyomtatók

Az OKI Printing Solutions termékpalettáján a kisméretű asztali modellektől a sokrétű szolgáltatásokat nyújtó, nagyteljesítményű munkacsoportos készülékekig széles választékban állnak rendelkezésre fekete-fehér nyomtatók. Ilyen módon a feladathoz illeszthető egy kisméretű, de professzionális nyomatokat készítő asztali nyomtató, vagy az irodai követelményeknek megfelelő nagyobb teljesítményű, akár hálózatba kötött, nagysebességű munkacsoportos nyomtató.

 

Mátrixnyomtatók

A mátrixnyomtatók valamennyi nyomtatótípus közül a laponként legalacsonyabb költséggel üzemeltethetők és sokrétű papírkezelési opciót nyújtanak. A 9 tűs nyomtatók a nagy sebességet és teljesítményt egyesítik magukban, míg a magas nyomtatási minőséget a 24 tűs nyomtatók nyújtják. A Microline MX sorozatú sornyomtatók a megjelenítéshez szintén pontokat használnak, de a sornyomtatók oszcilláló kalapácssor technológiáját kiaknázva érnek el akár 2000 sor/perces teljesítményt is.

 

Fax készülékek

Az OKIFAX termékcsalád valamennyi telefaxolási igényt lefed – a kisméretű otthoni használatra alkalmas készülékektől a hálózati üzemmódra felkészített és Internet kapcsolatra is alkalmas nagy terhelhetőségű berendezésekig. Az OKIOFFICE termékcsalád többfunkciós készülékei kompromisszumok nélkül, egy készülékbe integrálva képesek az otthoni alkalmazásoktól a vállalati munkakörnyezetig valamennyi felhasználó többcélú és magas minőségi követelményeinek is megfelelni.

 

Kellékanyagok

Kizárólag az OKI termékeivel teljesen kompatibilis és a lehető legszigorúbb szabványok alapján gyártott OKI kellékanyagok biztosítják a tökéletes teljesítményt, a leghosszabb élettartamot és az egyedülálló költséghatékonyságot.

 

További információ: okisales@bravogroupoffice.hu

 


Amennyiben kérdése merül fel, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot:


Bravogroup Document Solution logó
Bravogroup Telecom Solution logó
Bravogroup Network Solution logó
Bravogroup Visual Solution logó