Felső menü > TERMÉKEINK > Telekommunikáció

Telekommunikáció

Telekommunikációs megoldásainkat a legújabb fejlesztéseknek köszönhető nem csak teljesítményükben, de költséghatékonyságukban és környezetre gyakorolt hatásukban is élvonalbeli termékekkel tesszük teljessé.


Rohamosan fejlődő világunkban már a kisvállalatok is ugyanazokat a fejlett kommunikációs lehetőségeket szeretnék igénybe venni, mint a nagyvállalatok. Méretükből adódóan az ügyfeleknek nyújtott hatékonyságot, költség oldalon sokkal kedvezőbben kell megoldaniuk. Ezekre az igényekre megoldás az AVAYA Communication Manager szoftverével működő G350-es kommunikációs rendszer.

A G350 egy nagy teljesítményű, konvergens hálózati berendezés, amely egy IP telefonos Gatewayt, SÍP szerver funkcionalitást, multimédiás hangposta rendszert, fejlett IP WAN routert, nagy teljesítményű LAN PoE hálózati switch-et foglal magába, egy kompakt, modulrendszerű készülékházban.

Ideális olyan vállalatok számára, amelyek 8-450 melléket igénylő telefonos rendszert kívánnak vásárolni.

Az AVAYA terméke alaplapi szinten tartalmazza analóg mellékek csatlakozási lehetőségét, amit akár modem, fax vagy ajtónyitási funkcióra is fel lehet használni.

A csoportmunka támogatása érdekében a telefonrendszer tartalmaz minden felhasználó számára kódszóval védett konferencia-hidat.

A G350 könnyen befogadja a meglévő telephelyi analóg vagy digitális telefonokat, így cége kiterjesztheti meglévő telefonos beruházásait.

Az eszköz támogatja a távmunkát is, mivel a szoftveres telefonok a világ bármely pontjáról egy átlagos Internet kapcsolaton keresztül be tudnak regisztrálni a központba, ezáltal a dolgozók egymás között percdíj mentesen tudnak telefonálni.

A G450-es Gateway az S8300-as szerverrel együtt képes kiszolgálni akár komoly call centeres funkciókat is, például automatikus hívásfogadással, tájékoztatással, irányítással, egyenletes híváselosztással, vagy tudásmátrix alapú ügyintézői kapcsolással is üzemeltethető.

 

Az alábbi linken A-tól Z-ig megismerheti a telekommunikációs megoldásainkat támogató további termékeket!

AVAYA termékek

Hibabejelentés szerződéses ügyfelek részére

Telefon: +36 1 469-6998
Telefon szerviz:


Általános információ, érdeklődés, ajánlatkérés

Telefon: +36 1 469-6293
Fax: +36 1 469-6224
E-mail:
telekom@bravogroupoffice.hu


Bravogroup Telecom Solution logó