Felső menü > TERMÉKEINK > Vizuálkommunikáció

Vizuálkommunikáció

Vizuálkommunikációs megoldásaink sikerét számos terméktípus növeli. Ezek között a ma már mindennapinak számító projektoroktól kezdve egészen a jövő technológiáját elénk táró interaktív, érintésre reagáló felületekig sok mindent kínálunk ügyfeleinknek. Természetesen csak a legjobbak termékeit ajánljuk cégének.


Ma már egy irodai környezetben mindennapi eszköznek számít egy projektor. Akár úgy is tekinthetünk rá, mint a vizuálkommunikáció egyik alapelemére. A technológiai fejlődésnek köszönhetően a projektorok képességei számos speciális feladat igényeinek megfelelően egészen nagy eltéréseket mutathatnak.

A Bravogroup Office vizuálkommunikációs divíziója a legjobb gyártók legkiválóbb termékeit válogatta össze a legkedvezőbb ajánlatokhoz. Kínálatunkban a 3M, az Epson, a Panasonic és a Sony termékeit találhatja meg.

Ha egy ennél kevésbé ismert és nem annyira általánosan alkalmazott termékre is kíváncsi, bemutatjuk Önnek a jövő oktatási, prezentálási technikájának már most is elérhető innovatív eszközét:

A SMART Board interaktív tábla egy nagyméretű fehér tábla, mely kapcsolatban áll egy vezérlő számítógéppel és egy projektorral. A működés kulcsa az érintés. A felület megérintésével menüpontokat és ikonokat lehet kijelölni. Az íráshoz csak fel kell emelni a tollat. A tábla munkafelületén könnyedén Internetezhet is. Megtarthatja tudományos előadását, vagy virtuális utazást tehet a számítástechnikában. Nagy segítséget nyújt a tanulók motiválásában, ezáltal a diákok érdeklődését folyamatosan fenntartva fokozza a tantermi oktatás hatékonyságát. Az interaktív tábla használatával lehetővé válik a tanulók egyidejű vizuális és aktív részvétele a tanulásban. A diákok nagy, látványos képeken dolgozva saját kezükkel mozgathatnak leveleket, számokat, szavakat, képeket, illetve bármilyen elektronikus objektumot. Az elektronikus információk könnyen elérhetővé és olvashatóvá válnak számítógép billentyűzet vagy egér használata nélkül is. Az interaktív tábla rendkívül hatékony eszköz a tananyag bemutatására és a figyelem fenntartására az órák alatt. Tanítás előtt elkészítheti a tananyagot számítógépen. A sikeres előadás elkészítésében a beépített szoftver képgyűjteménye és előre elkészített anyagai nyújtanak hatékony segítséget. Látványos matek, kémia, tudományos vagy zenei alkalmazásokkal színesítheti a tananyagot. A tanítás során bevonhatja a diákokat, kézi jegyzeteket készíthet, és az előadás bármely pillanatában elmentheti a táblán látható információkat. Az interaktív táblával időt takaríthat meg, és nagyobb sikert érhet el az előadásokon – minden tanuló számára.

 

A SMART Board interaktív tábla Notebook szoftvere kínálta lehetőségek:

* beleírhat bármely alkalmazásba

* jegyzeteket írhat, és képeket rögzíthet

* mozgathat, elforgathat és átméretezhet objektumokat

* áttetszővé varázsolhat objektumokat

* eltakarhat, elfedhet információkat

* szöveggé konvertálhatja a kézzel írt szavakat

* a táblán történteket standard videó fájlként is elmentheti

* ráírhat a videó anyagokra

* az on screen billentyűzet segítségével akár gépelhet is a táblán

* a keretprogram 27 nyelven használható, köztük MAGYARul is!

 

Az alábbi linkre kattintva további információkhoz juthat!

Vizuálkommunikációs termékek

Telefon: +36 1 469-6262
Fax: +36 1 469-6242
Szerviz kapcsolat
hibabe@bravogroupoffice.hu


Telefon: +36 1 469-6219
Fax: +36 1 469-6242
E-mail:
info@visualsolution.hu


Bravogroup Visual Solution logó