Telekommunikációs megoldások

Telekommunikációs megoldások

Szeretne cégében olyan telekommunikációs megoldásokat alkalmazni, melyek használatával az Ön irodája mindig ott van, ahol Ön? Mindezt persze a költségek elszabadulása nélkül? A Bravogroup Office telekommunikációs megoldásokat nyújtó divíziója pontosan ezt nyújtja Önnek, kézzelfogható szakértői elemzések alapján, konkrét, tervezhető költségek és fejlődés mellett.


Az, hogy egy irodában számtalan eszköz, megoldás található arra, hogyan tartsa a kapcsolatot ügyfeleivel, partnereivel ma már nem okoz meglepetést. Sőt, inkább természetesnek vesszük. De mi a helyzet, ha átlépjük az iroda küszöbét, vagy éppen az országhatárt? Rögtön a költségek ugrásszerű növekedésével, vagy pedig a kapcsolatok átmeneti felfüggesztésével kell számolnia?

A Bravogroup Office telekommunikációs megoldásokat nyújtó divíziója akár egyszerű kommunikációs feladatok, akár komplex rendszerek tervezésében, kiépítésében is megtalálja az Ön cégének leginkább megfelelő megoldáscsomagot.

De milyen szempontok a legmeghatározóbbak? Természetesen elsősorban a megoldások költségcsökkentő hatása, valamint a vállalat működési hatékonyságában elért növekedés.

Sorolhatnánk a Bravogroup Office telekommunikációs divíziójának megoldásait, kezdve az IP telefonok, VoIP megoldások, virtuális cégek, mobil mellékek nyújtotta előnyöktől, egészen a call és contact center és telekampány lehetőségekig, azonban mindez csupán a szolgáltatás paletta öncélú bemutatása lenne. Amitől valódi megoldás és igazi szolgáltatás lesz, amit nyújtunk Önnek, az a szakértői tevékenységünk.

Felmérjük cégének kommunikációs szokásait, igényeit, és ezzel kapcsolatos költségeit. Kielemezzük az így kapott adatokat, és egy olyan telekommunikációs-rendszer ajánlatot kínálunk Önnek, mely a korábban említett szempontok szerint számokban egyértelműen mérhető sikereket hoz Önnek.

A Bravogroup Office telekommunikációs megoldásainak is a szakértői tanácsadás az alapja, hiszen csak így tudunk olyan ajánlatot tenni üzletfeleink számára, melyek tényekre támaszkodnak.

Hibabejelentés szerződéses ügyfelek részére

Telefon: +36 1 469-6998
Telefon szerviz:


Általános információ, érdeklődés, ajánlatkérés

Telefon: +36 1 469-6293
Fax: +36 1 469-6224
E-mail:
telekom@bravogroupoffice.hu


Bravogroup Telecom Solution logó