Vizuálkommunikációs megoldások

Vizuálkommunikációs megoldások

Digital signage? Holografikus vetítés? Interaktív kirakat? A legmodernebb vizuálkommunikációs eszközöket, megoldásokat kínálja a Bravogroup Office vizuálkommunikációs divíziója, hogy Ön mindenképpen a leghatásosabb vizuális eszközt alkalmazhassa céljai eléréséhez.


Közhelynek számít ma már, hogy a vizualitás korában élünk, hogy mindent a látvány határoz meg. De lépten-nyomon képi információkba ütközünk, és egyértelműen sokkal befogadóbbak is vagyunk az ilyen úton érkező információk iránt.

Senkit sem kell különösebben meggyőzni arról, hogy egy megfelelő látványelemekkel tarkított prezentáció mennyivel hatásosabb, mint ugyanaz az információtartalom csupán leírva. Ha irodai környezetről beszélünk, akkor hasonlóképpen fontos szerepe van egy professzionális konferencia teremnek egy új gondolat megfelelő átadásában, mint egy az interaktivitást is felmutatni képes oktatóteremnek az oktatásban.

A Bravogroup Office vizuálkommunikációs megoldásokat nyújtó divíziója a legmodernebb megoldásokat kínálja üzletfeleinek, legyen szó akár irodai környezetről, akár marketing feladatokról.

Azok a vizuális eszközök, melyeket esetleg már bemutatókról, vagy hallomásból ismer, nálunk bevetésre készen állnak. Kezdve az egyedi feladatokra szóló megoldásoktól, mint a ledfal, a dekorációs plazmafal, a living surface, vagy a holografikus és maszkolt vetítés, de akár egy videokonferencia, vagy interaktív kirakat is, egészen a komplex rendszerekig, mint a vezérlőtermi technika, a multi room hangtechnika, a digital sign rendszer, vagy egy intelligens ház megtervezése, kivitelezése.

Ha Ön szakértője a fent felsorolt megoldásoknak, akkor most pontosan tudja, hogy mennyire komoly megoldásokra számíthat a Bravogroup Office szakembereitől. Ha most azt fontolgatja, hogy vajon mindez milyen nyelven volt leírva, akkor csak azzal tudjuk bíztatni, hogy minden vizuálkommunikációs igényre egyedi megoldást kínálunk szakértőink gazdag tapasztalata alapján, melyről meggyőződhet referenciáink áttanulmányozása által.

Telefon: +36 1 469-6262
Fax: +36 1 469-6242
Szerviz kapcsolat
hibabe@bravogroupoffice.hu


Telefon: +36 1 469-6219
Fax: +36 1 469-6242
E-mail:
info@visualsolution.hu


Bravogroup Visual Solution logó